Flovium, 100% biologische schapenmestkorrels.

Flovium is een universele, zeer complete meststof die zowel de eigenschappen van organische als van minerale meststoffen van 100% biologische kwaliteit bezit zonder toevoeging van (chemische) stoffen. Flovium bevat van zichzelf een zeer gunstige verhouding van voedingsstoffen (N-P-K waarde), sporenelementen (Calsium, Magnesium, Zink) en humuszuren. U heeft hiermee een uniek produkt in handen.

Flovium bestaat uit geperste korrels van gedroogde, gerijpte schapenmest afkomstig van Europese biologische schapenveehouderijen op diep strooisel. Flovium voldoet volledig aan de actuele Europese wetgeving op het gebied van hygiëne- en kwaliteitseisen.

screenshot_39

Flovium zorgt voor gezonde planten die uitbundig bloeien, voor een goede opbrengst van uw moestuinplanten en draagt bij aan de vruchtbaarheid van de bodem, zodat u jaar na jaar kunt genieten van uw gezonde tuin.

Gebruik Flovium bij de voorbereiding van de bodem, als basisbemesting voorafgaand aan het planten en/of als bijbemesting tijdens het groeiproces. Flovium lost geleidelijk op in de bodem en geeft hierdoor langdurig en gelijkmatig voedingsstoffen af. Door de aanwezige humuszuren worden alle voedingsstoffen afgebroken tot voor de oplanten opneembare proporties. Het hoge gehalte organische stof zorgt voor een betere bodemstructuur en voor een betere vochthuishouding.

Door de gemakkelijk doseerbare vorm van Flovium is het eenvoudig te gebruiken bij potplanten en planten in de volle grond. Het werkt positief voor 90% van de gewassen. Het is niet geschikt voor planten die groeien op een zure grond.

Algemeen doseringsadvies: 2 keer per jaar bemesten met een gemiddelde van 1 kg per 10 m2

Flovium is minimaal 2 jaar houdbaar mits droog bewaard.

Verdere informatie: Floviumplus.nl

Facebook: https://www.facebook.com/FloviumPlus/

Bron: Flovium Europe